Canley Vale Station Upgrade – Have Your Say

Canley Vale Station has been identified for a proposed accessibility upgrade, which includes two new lifts, new accessible parking space and kiss and ride on First Avenue, new amenities such as family accessible and ambulant toilets, and improvements to lighting, wayfinding and CCTV.

Important Note: You are invited to submit feedback on the initial concept design up to 5pm on 13 May 2020. Click HERE to submit feedback.

A Review of Environmental Factors (REF) has been prepared to identify the potential environmental benefits and impacts of the Canley Vale Station upgrade and the mitigation measures to reduce the identified impacts, including that of the initial concept design. The REF is on public display until Wednesday 13 May 2020.

You are invited to submit feedback on the initial concept design during the public display period. 

For more information and to view the REF, please visit transport.nsw.gov.au/canleyvale.